Barnefotografering

Barnefotografering er for barn i alle aldre og selvsagt tar vi familiebilder samtidig hvis dere ønsker det. Alder og hvor mange barn det er har mye så å for hva vi fokuserer på. Mange velger å bare ta ettårsbilder men jeg kunne ønske at flere gikk til fotograf litt oftere når barna vokser selv om de bare velger et kjøper et bilde. 

3 måneder

Dette er en tid hvor vi ofte får fine våkenbilder med smil og store blikk når de ligger på magen og ryggen. De klarer som regel å løfte opp hodet litt når de ligger på magen. I denne fasen blir de fort slitne og en fotografering varer i ca 30 min. Under denne fotograferingen er det ikke mulighet for så veldig mange skift men det er ofte fokus på de enkle, rene portrettene.

7-9 måneder

Den der tiden når de kan sitte, men ikke krabbe, er en gullalder å fotografere. Her er stort sett alle babyer veldig blide og fornøyde og sjelden sjenerte. De har fortsatt de runde herlige babyformene som forsvinner når de begynner å gå. Vi får ofte fine bilder som viser personligheten til barnet.

12 måneder

Ved et år klarer mange å stå oppreist og holde seg fast til ting. En gåbil i studio er mye brukt ved ett år og det finnes en del krakker og kasser som brukes. Det kan være lurt å få unna etårsfotograferingen før barnet begynner i barnehagen selv om ikke barnet er helt et år enda fordi når barna holder på med tilvenning så er de litt ekstra varsomme mot nye mennesker. Her kan dere velge mellom ute- og innebilder eller begge der. 

Større barn

Når dere tar med større barn har vi større mulighet til å få med barns interesser i bildene. Jeg liker best å fotografere denne gruppen utendørs for det gjør det lettere å få mer naturlige og varierte bilder.

Det er også veldig fint å ta med søsken på fotografering av mindre barn både for søskenbilder men også fordi storesøsken er eksperter på hva som får småsøken til å le. 

Pris for barnefotografering

Kr 1500,-

Inkludert:
- Forberedelsesamtale (på telefon eller mail)
- Fotografering intill 2 timer på hverdager
- Utlån av rekvisitta
- Fremvisning av de 24-40 beste bildene fra fotograferingen
- Designforslag for veggkolleksjoner og album

Veien til et ferdig bilde

Det ligger mye arbeid bak et ferdig veggbilde. For å være trygg på at bildene dine skal bli akkurat som du ønsker og at bildene gjenspeiler dere er det viktig med gode forberedelser. 

1 - Forberedelser

Det hele starter med at jeg får vite litt om hvem som skal fotograferes og hva som er viktig for dere. Hvilke øyeblikk som betyr mest og som dere vil sette mest pris på å vise frem? Dere får også noen retningslinjer for hva som er lurt å tenke på når man skal velge klær og andre praktiske råd. Vi finner ut hvilken bildestil og farger dere liker best og hva som passer deres hjem. Dere velger produkter først på designtimen når dere har fått se resultatet av fotograferingen. 

2 - Fotografering

Fotograferingen handler om få frem de ekte ansiktsuttrykkene og her har jeg mange triks og leker på lur. Selv de mest kameraskye foreldre og barn synes dette er gøy når vi først kommer i gang og de fleste glemmer veldig fort at de blir tatt bilde av. Fotograferingen skjer alltid på barnas premisser og i deres tempo. En fotografering vil derfor vare fra alt mellom 30-90 minutter. For nyfødte legger vi god tid til mat og stell i mellom og en nyfødtfotografering varer i rundt 2-3 timer. 

3 - Designtime

Dette er den mest spennende delen som mange gleder seg til. Du slipper vente lenge på å se bildene og vi gjennomfører designtimen i løpet av noen få dager etter fotograferingen. Her kan dere lene dere tilbake og nyte bildene deres på storskjerm. Dere blir vist mellom 25-40 utvalgte bilder. Sammen velger vi ut favorittene deres velger produkter. Med prosjektor i studio får se akkurat hvordan veggbildene vil se ut i ekte størrelse. Minimum 50% av det dere kjøper betales denne dagen eller vi gjør en avtale om nedbetaling gjennom samarbeidspartner Svea Finans. Du kan allerede nå sjekke hvilke alternativer som finnes for nedbetaling

4 - Portretter på veggen

Ca 3-6 uker etter fotograferingen er produktene klare til å hentes. Ev restbeløp betales før eller ved henting av bildene. Veggbildene er klare til å henges rett på veggen og dere sitter igjen med minner som bare vil få større verdi med tiden som går. 

Ta kontakt

Feltet må fylles ut
Sjekk at du har skrevet en gyldig e-postadresse
Feltet må fylles ut
Feltet må fylles ut
Feltet må fylles ut
Feltet må fylles ut

Kontakt

+47 924 01 665

www.annabrandsdal.no

Studio

Frognervegen 2
2016 Frogner

Sosiale medier