• Babybilde av gutt på blå teppe
  • Babyjente med kanin
  • Nyfødt baby med bamse og bamselue

De første portrettene

Under en nyfødtfotografering fokuserer vi på de små detaljene og de typiske nyfødttrekkene som forsvinner så fort. Det er anbefalt å ha denne fotograferingen i løpet av de 14 første dagene. Det er lurt å reservere time under graviditeten slik at jeg kan holde av plass i rundt termin. Time for fotografering avtales når dere har kommet hjem fra sykehuset. 

Hos meg er en selvfølge at søsken kan være med i studio under hele fotograferingen og vi tar familie/foreldre og søskenbilder. Det blir gjerne litt skift og mating underveis så du må regne med ca 2 timer i studio denne dagen. Hvis det er små søsken med så kan det ta litt lenger tid avhengig av mating og dagsform til de små. Jeg har fokus på gjøre tiden å studio så behagelig som mulig for dere. 

 

Pris for fotografering

Kr 1500,-

Inkludert:
- Forberedelsesamtale (telefon eller mail)
- Fotografering intill 3 timer på hverdager
- Utlån av rekvisitta
- Fremvisning av de 24-40 beste bildene fra fotograferingen
- Designforslag for veggkolleksjoner og album

Veien til et ferdig bilde

Det ligger mye arbeid bak et ferdig veggbilde. For å være trygg på at bildene dine skal bli akkurat som du ønsker og at bildene gjenspeiler dere er det viktig med gode forberedelser. 

1 - Forberedelser

Det hele starter med at jeg får vite litt om hvem som skal fotograferes og hva som er viktig for dere. Hvilke øyeblikk som betyr mest og som dere vil sette mest pris på å vise frem? Dere får også noen retningslinjer for hva som er lurt å tenke på når man skal velge klær og andre praktiske råd. Vi finner ut hvilken bildestil og farger dere liker best og hva som passer deres hjem. Dere velger produkter først på designtimen når dere har fått se resultatet av fotograferingen. 

2 - Fotografering

Fotograferingen handler om få frem de ekte ansiktsuttrykkene og her har jeg mange triks og leker på lur. Selv de mest kameraskye foreldre og barn synes dette er gøy når vi først kommer i gang og de fleste glemmer veldig fort at de blir tatt bilde av. Fotograferingen skjer alltid på barnas premisser og i deres tempo. En fotografering vil derfor vare fra alt mellom 30-90 minutter. For nyfødte legger vi god tid til mat og stell i mellom og en nyfødtfotografering varer i rundt 2-3 timer. 

3 - Designtime

Dette er den mest spennende delen som mange gleder seg til. Du slipper vente lenge på å se bildene og vi gjennomfører designtimen i løpet av noen få dager etter fotograferingen. Her kan dere lene dere tilbake og nyte bildene deres på storskjerm. Dere blir vist mellom 25-40 utvalgte bilder. Sammen velger vi ut favorittene deres velger produkter. Med prosjektor i studio får se akkurat hvordan veggbildene vil se ut i ekte størrelse. Minimum 50% av det dere kjøper betales denne dagen eller vi gjør en avtale om nedbetaling gjennom samarbeidspartner Svea Finans. Du kan allerede nå sjekke hvilke alternativer som finnes for nedbetaling

4 - Portretter på veggen

Ca 3-6 uker etter fotograferingen er produktene klare til å hentes. Ev restbeløp betales før eller ved henting av bildene. Veggbildene er klare til å henges rett på veggen og dere sitter igjen med minner som bare vil få større verdi med tiden som går. 

Ta kontakt

Feltet må fylles ut
Sjekk at du har skrevet en gyldig e-postadresse
Feltet må fylles ut
Feltet må fylles ut
Feltet må fylles ut
Feltet må fylles ut

Kontakt

+47 924 01 665

www.annabrandsdal.no

Studio

Frognervegen 2
2016 Frogner

Sosiale medier