Innsamling for Inghild

Vinn fotografering til 10.000kr

Hjelp meg å hjelpe MS-syke Inghild til behandling i utlandet. 

Hjelp mamma Inghild til MS-behandling og vinn fotografering til 10.000 kr

Tusen hjertelig takk til alle som har bidratt! Vi kom utrolig nok i mål og samlet inn nok penger til at familien kan få lån på resten. 

Du kan se hvem som vant her.

Hjelp Inghild til behandling
Minner for livet

Premie

Fotografering + 15 høyoppløste digitale filer + 20x25 gaveprint

Gjelder fotografering inntil 2 timer av familie-, barn, nyfødt, konfirmant, gravid i studio eller på lokasjon inntil 6 mil fra Frogner i Sørumsand. 

  • Premien må brukes innen 31. mars 2020. 
  • Kunder som allerede har bestilt fotografering kan delta og bruke premien på bestilt fotografering. 
  • Vinner trekkes 31. mars kl 21.00 av familien til Inghild og blir annonsert i støttegruppa på facebook og kontaktet direkte. 
  • Gevinsten kan gis bort til noen du kjenner. 
  • Bedrifter kan bruke premien til en heldags oppdrag på lokasjon eller i studio. Bedrifter kan benytte kontonummer 1214.32.43654  med betaling innen 30. mars. 

Jeg har selv har vært i en situasjon hvor jeg har vært avhengig av privat og kostbar behandling i utlandet. Denne familien hører hjemme i nabolaget mitt og saken betyr mye for meg. Håper du vil være med å bidra til en god sak. Tusen takk til alle som deltar!

Anna
Premie

Mamma Inghild

Jeg har fått gleden av å følge Inghild og Håvard gjennom nyfødtfotografering av begge jentene deres og de hører hjemme i nabolaget mitt. Dette skriver familien: 

I 2012 fikk Inghild Aase diagnosen MS ( multippel sklerose ). MS rammer sentralnervesystemet og påvirker hukommelse, syn, balanse, energi og gir manglende kontroll over muskler. I Norge finnes det i dag bremsemedisiner , men ingen kur. Det er ingen selvfølge at medisinene fungerer og bivirkningene er mange.

Det siste året har vært tøft for mamma, med utmattelse (fatigue), nedsatt kraft i armer og bein, dårlig balanse og synsproblemer, noe som preger mye av hverdagen.

I 2017 tok Inghild en beslutning om å søke stamcellebehandling i Moskva, dette er det eneste håpet om å stoppe sykdommen. Mamma har fått plass i Moskva i April-2019, og utgiftene til denne behandlingen koster ca. Kr. 600000,- Dette er en behandling som ikke støttes økonomisk av staten. Vi, og spesielt Inghild har et håp om at denne behandlingen skal stoppe sykdommen, slik at MS og fatigue ikke skal bli et hinder i å følge oss i oppveksten.

Alle bidrag teller om de er store eller små, og mottas med stooor takk. Del gjerne så vi når ut til så mange som mulig. Hjelp oss å hjelpe mamma til en sykdomsfri hverdag. Kontonummer. 1214.32.43654 Vipps til nr. 90031494 På forhånd takk for alle bidrag.

Stooor klem fra Natalie 2 1/2 år , Julie 1 år Og pappa.

Ps. du kan følge reisen videre i støttegruppa. 

Fotografering i Frogner eller på lokasjon innenfor 60 km fra Frogner

Kontakt

+47 924 01 665

www.annabrandsdal.no

Studio

Frognervegen 2
2016 Frogner

Sosiale medier