Om meg

Det finnes uendelig med glede i de ekte øyeblikkene. Målet mitt med fotografering er å skape ekte øyeblikk i vakkert lys som gir liv til veggene i deres hjem i lang tid.

Tiden går altfor fort og plutselig har man glemt de små detaljene. Små fingre, nysgjerrige øyer og lyden av fryd, latter og glede i det et barn blir kastet opp i luften.  Det er fantastisk å kunne fryse øyeblikkene og ha muligheten til å levere de i fine rammer slik at man lett kan reise i tid og huske hvordan det føltes akkurat da. Som 3-barnsmor og fotograf er dette noe jeg reflekterer daglig over. 

Jeg er spesielt opptatt av at barna skal føle seg trygge under fotograferingen og at dere skal få gode minner og derfor bruker jeg litt ekstra tid i forkant på å bli kjent med store og små. Når barna føler seg trygge er det lettere å finne frem til de gode smilene og ansiktsuttrykkene. Alle i familien blir engasjert og får oppgaver under fotograferingen. Ikke sjeldent er det fedrene i familien som er minst begeistret for å gå til fotografen men som ender opp med å være mest entusiastisk når vi er ferdige. 

Av kundene mine får jeg ofte høre at jeg har stor tålmodighet. I studio i er det en lun amtosfære og behagelig å være både for nybakte foreldre og for store familier. 

Utmerkelser

  • Landskonkurransen 2018 (Norges fotografforbund)

    Bronsemedalje + 2 Hederlige omtaler

  • Laugskonkurransen 2017 (Oslolauget i Norges fotografforbund)

    4 Hederlige omtaler

  • Landskonkurransen 2017 (Norges fotografforbund)

    Bronsemedalje

"Begynnelsen"

Bronsemedalje - Landskonkurransen 2017

Kontakt

+47 924 01 665

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.annabrandsdal.no

Studio

Frognervegen 2
2016 Frogner

Sosiale medier