Smitteverntiltak under fotografering

Vi har gjennomgått folkehelseinstituttets smittevernkurs for å kunne gjennomføre fotografering på en trygg måte. Det er viktig med samarbeid mellom oss og kundene for å unngå smitte. Under følger noen av tiltakene og ting du som kunde må tenke på i forhold til tiltakene. 

 • 1. Kom frisk! Vi kan dessverre ikke ta i mot noen kunder i studio med tegn til forkjølelse eller sykdom. Hvis dette ekskluderer en forelder eller søsken den aktuelle fotodagen så ta kontakt så finner vi en løsning, enten ved å utsette timen eller mulighet for å ta noen ekstra bilder en annen dag. Det tilkommer ikke gebyr for å flytte timen på kort varsel før oppsatt time. 

 • 2. Hold avstand, i den grad det er mulig. Jeg kan ikke holde avstand fra de minste babyene under fotografering og ofte fotograferer jeg ovenfra ned på babyen. I de tilfeller hvor jeg ikke klarer å holde avstand til de minste brukes munnbind selv om dette ikke er pålagt fra FHI. Foreldre er alltid velkommen til å sitte nære babyen sin under fotografering men vi prøver å holde avstand fra hverandre i den grad det lar seg gjennomføre. 

 • 3. God hostehygiene. Host i papir eller i albuekroken.

 • 4. Berør minst mulig av inventar og utstyr. Alt inventar som berøres av kunder, så som dører, møbler, bad og andre ting blir vasket og desinfisert etter hver kunde. Produkteksemplarer er fremvist i studio men vi ber at dere ikke blar i album eller tar på produkter under denne tiden. Gi beskjed hvis dere ønsker å se nærmere på noe så hjelper jeg dere.

  Leker & bamser er fjernet i denne perioden. Ta gjerne med barnas egne leker og bamser til fotografering. 

  Alle håndklær og tekstiler som brukes under fotografering blir vasket mellom hver fotografering. Håndklær blir som vanlig vasket på 90 grader etter fotografering. Tepper og andre tekstiler blir vasket på høyeste temperatur som tåles. Fotografen skifter klær mellom kundene etter fotografering med fysisk kontakt som feks nyfødtfotografering. 

  I denne perioden serverer jeg ikke drikke eller snacks i studio. Ta gjerne med egen drikke og mat. 

 • 5. Utfør håndhygiene når du kommer og når du går. Kunder har alltid tilgang på bad med stellerom og det finnes antibac i studio.

Er det noe du lurer på? Send oss mail eller sms og vi svarer så snart vi kan. Vi gleder oss til å se dere på fotografering!

Kontakt

+47 924 01 665

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.annabrandsdal.no

Studio

Frognervegen 2
2016 Frogner

Sosiale medier